Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen!

Lahjakas tuttuni, psykologi ja väitöskirjatutkija Emma Saure etsii osallistujia tärkeään ja kiinnostavaan tutkimukseen, jossa tutkitaan laihuushäiriöön liittyviä neuropsykologisia eli tiedon käsittelyyn liittyviä piirteitä (tunteiden tunnistamista, ajattelun joustavuutta, huomion kiinnittymistä yksityiskohtiin).

Tutkimus koostuu etukäteen täytettävistä lomakkeista ja tutkimuskäynnistä, joka kestää noin kaksi tuntia. Tutkimuskäynti sovitaan toteutettavaksi sinulle sopivaan ajankohtaan. Saat tutkimuksesta kirjallisen yhteenvedon sekä halutessasi tutkimuksen tuloksista voidaan keskustella myös puhelimitse. Tutkimuskäynti ja palaute ovat maksuttomia. Tutkimuksessa kertyvät tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsitellään salassapitovelvollisuutta noudattaen, eikä tutkimuksesta voi tunnistaa yksittäistä henkilöä.

Jos olet ajankohtaisesti laihuushäiriötä tai epätyypillistä laihuushäiriötä sairastava 18–30-vuotias nainen, ja olet kiinnostunut tutkimuksesta, niin ota yhteyttä emma.saure@helsinki.fi tai 0443035828. Saat ennen osallistumispäätöstäsi vielä lisätietoa tutkimuksesta.