Vapaita aikoja/Lediga tider

Ajattelin ilokseni kertoa, että minulla on vapautumassa muutamia vapaita aikoja lyhytterapiaan, neuvonta-, tuki- ja konsultaatiokäynneille, sekä ahminnan hallinan sparriin. Lyhytterapiassa tavallisesti työstetään määriteltyä teemaa tai ongelmaa. Omalla vastaanotollani tällaiset teemat usein liittyvät esimerkiksi syömiseen, kehonkuvaan, muutosvalmiuden ja muutosrohkeuden vahvistamiseen, tunnetyöskentelyyn, arvotyöskentelyyn, tai itsetuntoon ja minäkuvaan. Ahminnan sparrissa (5 kertaa) vahvistetaan riittävää ja säännöllistä syömistä, työstetään syömiseen liittyvien tunteita ja ajatusmalleja, sekä harjoitellaan tietoisen läsnäolon ja tietoisen syömisen taitoja. Myös videovälitteiset etävastaanotot ja etäterapia onnistuvat hyvin.

Olethan yhteydessä, jos sinulla on jotain kysyttävää, tai jos uskot että näistä voisi olla sinulla apua ja hyötyä.

Noux/Nuuksio, 2018

Noux/Nuuksio, 2018

Och samma på svenska - i början av nästa år har jag några lediga tider till korttidsterapi, en fem gångers intervention för dig som har problem med hetsätning, samt konsultations- och stödtider. Hör gärna av dig om du har frågor, eller om jag med hjälp av dessa kan hjälpa dig.

Lämpöä ja valoa kaamokseen,

Monica