Pitkään sairastaneiden läheisten vertaistuki-ilta - tervetuloa

Lämpimästi tervetuloa, välkommen, Etelän-SYLI:n Läheisten avoimeen vertaistukiryhmään, torstaina 18.10.2018 klo 18-20, Helsingin Kaapelitehtaalla. Teemana on pitkään sairastaneiden nuorten ja aikuisten läheisten tukeminen, aihe mikä on lähellä sydäntäni sillä olen viimeisen kahden vuoden aikana työskennellyt paljon pitkään sairastaneiden syömishäiriöpotilaiden kanssa HUS Syömishäiriöyksikön Pisara-poliklinikalla. Toivon, että vertaistukiryhmässä voimme yhdessä pohtia, miten läheisenä voisi mahdollisimman hyvin pitää huolta myös omasta jaksamisesta, toivosta ja voimavaroista, tilanteessa jossa rakkaan ihmisen sairaus on pitkittynyt.

Läheisten avoin ryhmä on tarkoitettu niin vanhemmille, puolisoille, ystäville kuin sisaruksillekin. Vertaisohjaajana toimivilla läheisillä on oma kokemus sairastavan rinnalla kulkemisesta. Ryhmä on maksuton eikä ilmoittautumista tarvita.”

Tervetuloa! <3